Locaties

De perfecte setting voor uw feest

 

RYCB Clubhuis

Het Clubhuis van de Royal Yacht Club van België (RYCB) ligt op een vlot bereikbare locatie met voldoende parkeerplaats. Bovendien geniet u hier van een prachtig uitzicht over de Schelde en de Antwerpse skyline.

U heeft het graag chique, maar niet te stijf? Het RYCB Clubhuis straalt tegelijk klasse en sportiviteit uit. De bootjes en het water op de achtergrond zorgen voor een magnifieke sfeer op uw feest. Het heerlijke eten dat chef-kok Cis Goetschalckx op uw bord tovert, wordt er nog lekkerder door.

Stadhuis van Antwerpen

Uw feest in een gebouw dat behoort tot het UNESCO wereldcultuurerfgoed? Dat kan. Maison Parfait is de vaste cateraar van het stadhuis in Antwerpen. Dit prachtige gebouw uit de 16e eeuw ademt geschiedenis en grandeur uit.

Op zoek naar een toplocatie waarmee u uw gasten kan imponeren? Dan is het stadhuis in Antwerpen beslist the place to be. De meesterlijke gerechten uit de klassieke keuken van Maison Parfait komen hier helemaal tot hun recht.

Feest op uw eigen locatie

Uiteraard verzorgt Maison Parfait ook uw feest op de locatie van uw keuze. Dat kan een gehuurde zaal zijn, uw bedrijf of uw tuin. Maison Parfait past zich aan aan de situatie en zorgt met de catering en de professionele bediening voor een uitmuntend feest.

Vragen over onze cateringmogelijkheden?

Geef ons een seintje. We staan voor u klaar.