Geschiedenis

De fond van cateraar en traiteur Maison Parfait

 

Maison Parfait staat al meer dan 40 jaar bekend voor z’n Franse gastronomische keuken. Chef-kok Cis Goetschalckx nam de gerenommeerde zaak in 2008 over van traiteur Marc Truyens.
Cis doopte zijn nieuwe uitdaging Koken met Cis en ontpopte zich als vaste traiteur van feestzaal Salons de Limpens in Herentals.

Totaalbeleving

Mensen écht laten genieten van een feest. Een bedrijfsmeeting of -lunch dat tikkeltje extra geven. Cis zorgt voor een totaalbeleving door zijn catering- en traiteurdiensten te combineren met een stijlvolle bediening. De verfijnde traditionele keuken wordt aan de gasten aangeboden met de nodige stijl en egards. Het resultaat is een feest dat klopt, een feest waarop uw gasten zich de koning te rijk voelen.

Deze meer verfijnde aanpak bracht een nieuwe naam met zich mee: Koken met Cis werd Maison Parfait. Meesterlijk, magnifiek en op maat. Sinds 2016 serveert Cis serveert ook heerlijk fingerfood in de Bar & Bistro Royal en een verfijnde lunch of diner in Restaurant Belgica in het RYCB Clubhuis.

Maison Parfait gaat voor een onvergetelijk feest

Beleef Maison Parfait. En ontdek zo onze cateringmogelijkheden en onze traiteurdiensten.