RYCB Clubhuis

Maison Parfait op een toplocatie in het RYCB Clubhuis

 

Genieten van de heerlijke bereidingen van Maison Parfait kan ook in het Clubhuis van de Royal Yacht Club van België (RYCB). Dat bevindt zich op een schitterende locatie, vlot bereikbaar met voldoende parkeerplaats en een prachtig zicht op de Antwerpse haven en het MAS.

Chef-kok Cis Goetschalckx serveert heerlijk fingerfood in de Bar & Bistro Royal en een verfijnde lunch of diner in Restaurant Belgica. Ook van feesten voor groepen tot 200 personen maakt Maison Parfait in het RYCB Clubhuis een smakelijke en exclusieve ervaring.

Openingsuren en lidmaatschap RYCB

Zowel de Bar & Bistro Royal als Restaurant Belgica zijn van woensdag tot en met zondag van 12u tot 21u geopend. Het restaurant sluit wel de deuren tussen 14u en 18u. Reserveren kan online of telefonisch via 03 303 75 50.

Heeft u genoten van het eten en de locatie? Als lid van de RYCB komt u zo vaak langs als u wilt en geniet u van nog veel meer voordelen. Daarvoor moet u overigens helemaal niet in het bezit zijn van een boot. Houden van de maritieme sfeer en een prachtig uitzicht, dat u ook kunt delen met uw klanten, is voldoende.